Alte limbi disponibile:

Articole

Curieratul - Urgent Curier - usor sau greu ?

Curieratul este usor sau greu ? Urgent Curier

Depinde cine esti,unde te afli si de multe ori , cat de buna este ziua pe care ai prins-o ! Unii oameni va vor spune ca este cel mai bun loc de muncã din lume , in acelasi timp altii vor spune cã e supraevaluat.
Adevãrul este cã a lucra în domeniul de livrari este la fel ca oricare alt loc de muncã , doar cu câteva avantaje in plus, mai ales daca lucrezi pentru tine si esti propriul tau sef.

La fel ca oricare alt loc de muncã , vei avea zile bune si zile rele ca un urgent curier . Fiecare zi are provocãrile ei : de la prea multe pachete de livrat , situatia din trafic , si de asemenea , diferite tipuri de clienti. Ca oricare alt loc de muncã , vei avea zile mai bune dacã iti place de fapt ceea ce faci. Încã nu esti convins ? Iatã câteva aspecte de bazã pentru locuri de muncã din acest domeniu si la ce vã puteti astepta .

urgent curier

Orele de lucru

Nu este cu siguranta un loc de muncã de la 8 la 4 , dar chiar te asteptai sã fie ?
Posibilitatea de a fi propriul tau sef detine întotdeauna promisiunea de a fi maestrul propriului program , si intr-un fel este adevãrat . Dar, ca orice talent independent , odatã ce locurile de muncã vin, va trebui sã ne amintim cã, clientul este rege , si posibil sã fie nevoie sa lucrezi mai multe ore decât un simplu angajat. Ca un urgent curier , vã puteti astepta ca ziua de lucru sa incepea devreme si sa se termine târziu, în special în timpul sezonului.
Partea pozitiva este ca se plãteste foarte bine timpul investit extra,asta pentru cei care doresc sã lucreze mai mult .

Colegii de munca

Vei lucra singur in cea mai mare parte a zilei ca si curier ,asta iar poate fi ceva bun sau rãu , în functie de personalitatea ta . Ca dezavantaj , rezolvarea problemelor si obtinerea instruirii la locul de muncã in timp ce esti la volan, nu este la fel asa de simpla ca mersul pe jos pe la cabina supraveghetorului dumneavoastrã , cum s-ar intampla într- un loc de munca la obisnuit la birou. Trebuie sa tii minte ca lumea se bazeaza pe tine si talentele tale pentru ruta planificata sa faci o treabã buna. De asemenea, este de folos sa ai o statie radio si un telefon mobil , precum si un tracker GPS pentru acele drumuri de tarã confuze.
Un lucru bun este cã locul de muncã este destul de simplu , doar iei pachetul alocat pentru tine , il livrezi,iar apoi la urmãtoarea comanda.
Fara sa ai un supraveghetor care tot timpul iti sufla in ceafa , sau alte interferente care iti ocupa timpul, ori colegi care iti distrag atentia.

Cerintele fizice

În timp ce multe colete sunt destul de usor de transportat , vor exista cateva care unde s-ar putea sa ai nevoie de un pic de muschi pentru a le descarca sau livra. Adaugam la asta faptul cã vei conduce toatã ziua , sa stii cã trebuie sã fie în formã destul de bunã pentru a putea fi curier . Existã mai multe moduri de a aborda acest lucru, tine cont de urmatoarele :

un asistent , un traseu stabilit , si, desigur , sa ai grija de corpul tau , cu o dieta buna , odihna suficienta si exercitii zilnice . Una din partile cele mai bune de a fi un curier este cã, crestererile salariale sunt bazate pe meritul si efortul depus . Este nevoie de o atitudine pozitiva , si, desigur , de dedicatie pentru a face o treabã bunã !

Inapoi la lista de articole

Cum sa gasesti un camion liber folosind platforma EuropeanCargo

Odata cu aparitia internetului, cautarea unui camion liber pentru facilitarea transportului de marfa nu a fost mai usor decat acum.

Folosind bursa de transport European Cargo, unul dintre site-urile cele mai de încredere în furnizarea soluțiilor de transport, și mai ales pentru incarcaturi grele pe care firmele de transport locale nu le pot satisfice, economisiti timpul pe care l-ati petrece cautand prin directoarele romanesti cautand numere de telefon sau sortand prin miile de anunțuri ale ziarelor locale.

camioane libere

Aici puteti gasi informații despre transportatori înregistrați mari, care isi ofera serviciile pentru transportul de tot felul de incarcaturi la diferite intervale fie ele prestabilitate sau deschise pentru negociere.Acest site actioneaza ca un motor de cautare facut special pentru a va oferi cele mai bune legaturi sau rezultate relevante pentru a aduce impreuna persoanele care au marfa de transportat alaturi de cei care au posibilitatea de a o transporta.

Pe langa aceste posibilitati deosebite puteti sorta si in functie de greutate, de sistemele de urmarire, logistica si multe altele. Daca va alegeti un camion liber care sa transporte marfa in mod direct puteti face click pe numele dcompaniei pentru a obtine mai multe detalii cu privire la serviciile pe care ei le ofera precum si amplasarea lor si tipul de contracte sau tot felul de alte detalii care v-ar putea ajuta si va intereseaza pe dumneavoastra.Dupa ce v-ati inregistrat pe site (inregistrarea nu dureaza mai mult de 2 minute) puteti accesa toate aceste informatii, putand astfel alege din mai multe camioane libere care va stau la dispozitie cu ruta pe care o preferati sau kilometrii/distanta parcursa pana la destinatie, optiunile de incarcare a camionului si desigur , unul dintre cele mai importante aspecte - pretul transportului. Trebuie doar sa completati detaliile de incarcare sau cererea de camioane in zonele indicate precum si originea si destinatia marfii care doriti a fi transportata. Este de asemenea necesar sa tineti cont de siguranta pe care v-o ofera compania cu care dvs veti alege sa colaborati pentru a nu avea nici un fel de surprize neplacute si sa verificati daca marfa pe care doriti sa fie transpotata este un produs pe care distribuitorul il suporta.

Platile se pot face cu cardul sau la livrare in functie de cum decide fiecare firma care isi posteaza serviciile pe site-ul nostru. Puteti sa adaugati si dvs anuntul personalizat de indata ce aveti un cont activ la noi si sa profitati de ofertele noastre. Pentru mai multe detalii sau orice fel de intrebari nu ezitati sa ne contactati folosind optiunea Live Chat.

Inapoi la lista de articole

Siguranta in transportul de marfa

Piața in ziua de azi functioneaza pe conceputul " vreau și vreau chiar acum". Nu există altceva mai bun decât a obține produsul cât mai curând posibil. Dar care sunt costurile acestui mod de gândire? Tot ce se poate spune este că poate fi o modalitate foarte costisitoare.

Articolul de fata nu a fost scris cu scopul de a speria pe cineva sau pentru a schimba modul în care produsele sunt expediate. Știm cu toții că produsele sunt expediate in functie de “cerere si oferta” pe piata și ajuta la o mentinerea economiei la un nivel constant si în condiții de siguranță, fara a avea cresteri sau scaderi bruste care ar putea insemna dezastru.

După cum știm cu toții, există multe moduri de a transporta marfă, precum: Aer, sol și maritim.Există multe probleme de siguranță cu transportul aerian sau cel naval, dar pericolele trebuie sa le acoperim în acest articol sunt legate de siguranța transportului prin intermediul camioanelor. Foarte multa marfă este livrata zilnic cu ajutorul camioanelor de toate dimensiunile. Cu aceasta crestere deosebita de trafic pe drumurile europene din ziua de azi, nu este loc pentru greseli. O greșeală poate provoca daune grave, vătămări corporale sau chiar decesul persoanelor implicate.

resturi cauciuc

Cel mai mare pericol ar fi resturile lăsate pe autostrăzi. Resturile variază de la geamul spart la piese din cauciuc, care sunt aruncate de vehicule de toate dimensiunile . Moloz mai periculos provine de la camioanele de transport marfa cu anvelope de 18 roți. Nu spun că resturile vin doar din cele cu 18 roți, pentru că de fapt, resturile provin din toate vehiculele care circulă zi cu zi pe drumuri.

Mi-ar plăcea ca in acest articol doar să subliniez pericolele de moloz de pe drumuri și cum se pot evita daunele vehiculelor sau o posibila vătămare corporală la lovirea resturilor.

Un lucru pe care un motociclist il poate face pentru a preveni un eventual accident si a-I pune in pericol și pe ceilalți este o reducere a vitezei si încercarea de a nu lovi molozul sau resturile de pe drum în condiții de siguranță. Uită-te mai departe și fereste-te mereu de condițiile rele de drum.

Prin păstrarea și verificarea presiunii in pneuri asigurati o călătorie mai sigura pentru toată lumea. Amintiți-vă, toti soferii trebuie sa isi asume responsabilitatea de a duce masina lor la mecanic, care trebuie sa verifice starea vehiculului si mai ales anvelopele . Mai jos puteti gasi un video informativ despre verificarea anvelopelor inainte de a porni la drum.

Inapoi la lista de articole

5 Moduri prin care poti economisi folosind Bursa de Transport

Transportatorii de marfă sunt acei oameni sau firme care fac legatura dintre companiile de transport si exportatori sau importatori. Acestia joacă un rol important nu doar pe bursa de transport ci si în afacerile de comerţ internaţional, deoarece asigură livrarea buna de diverse produse în întreaga lume. Din păcate, ratele de transport sunt in continuă fluctuatie din cauza complexităţii implicate într-un proces de transport internaţional.

În afară de acestia, unii expeditori se angajeze în activităţi de “murdare”, în scopul de a exploata persoane fără experienţă în procesul de comerţ internaţional. Ei au tendinta de a profita de clienţii lor, prin supraîncărcare. Deci, este important să cunoasteti modul prin care puteti livra produsele în străinătate si sa evitati costuri inutile. Iată câteva sfaturi de reducere a costurilor, care vă pot ajuta să reduceţi cheltuielile dvs. de transport de mărfuri.

1. Cunoaşterea ratei actuale de schimb valutar - Unii transportatori ar putea încerca să “umfle” cursul de schimb valutar, în ​​scopul de a câştiga venituri suplimentare fără a va anunta. Astfel, este necesar să verificaţi rata actuală de schimb valutar pentru moneda de conversie conversie cu care aveti de a face.

schimb valutar

2. Plăti doar pentru ce expediati dvs - Asiguraţi-vă întotdeauna că volumul total sau greutatea marfii dumneavoastra este identica cu ceea ce e indicat pe factura. Există cazuri în care greutatea sau volumul unui lot este declarată ca fiind mai mare, iar asta poate duce la o creştere a tarifelor.

3. Intrebati daca va ofera reduceri - Calculati greutatea si volumul de marfa pe care doriti sa o expediati. În cazul în care greutatea reală a încărcăturii este mai mare decât greutatea volumetrică, atunci puteţi solicita o reducere din rata initial folosind sistemul de contact de pe bursa de transport. Deobicei pentru incarcaturi mai mari veti putea beneficia de anumite reduceri in functie de firma sau oamenii cu care aveti de a face si in functie de tipul de incarcatura pe care doriti sa o exportati.

4. Alegeţi timpul si traseul cel mai efficient - Există multe cazuri în care costurile de transport ale unei cai indirecte sau intr-un timp de transport mai lent sunt mai ieftine decât luarea unei rute directe sau unui timp de transport mai rapid. Deci, dacă nu va grabiti cu livrarea marfei şi vă puteţi permite amanarea transportului pentru cateva zile in plus, precum si o ruta indirecta de transport atunci aceasta va fi alegerea cea mai economică pentru dumneavoastra.

bursa de transport

5. Combină tipuri diferite de servicii - Dacă aveţi cateva pachete mici care trebuie transportate, în aceeaşi regiune ,dar cu diferite puncte de livrare, puteţi folosi transportul de marfă standard. Ce inseamna asta, in loc sa cereti livrarea pachetelor in pachete individuale va alegeti in schimb o locatie centrala iar de acolo puteti angaja o companie mai mica si cu preturi mai bune pentru transportul intern ale pachetelor pe o distanta scurta. Acest lucru va poate ajuta sa economisiti o suma semnificativa de bani.

Pentru mai multe informatii despre utilizarea bursei de transport puteti citi aici.

Inapoi la lista de articole

Companiile de transport marfa pe plan international

Transportul de marfa este o parte foarte importanta a oricarei afaceri. Dacă doresti ca afacerea ta sa creasca, este important să iti construiesti o reţea cat mai bună şi mai ales în acele zone în care vrei să se extindă.


Acest lucru este posibil doar dacă ai un sistem bun de transport pentru afaceri care consta in schimbul de bunuri. Companiile de transport marfa iti pot oferi aceste avantaje,ele au o reţea buna de transport pentru ca ei trebuie să expedieze materiale într-o locatie anume şi pentru anumiti oameni, prin urmare, reţeaua lor de transport este mare. Cu bursa de transport online va puteţi cauta aceste servicii oferite de companiile de transport inscrise, iar cu ajutorul acestora vă puteti extinde si dvs. reteaua de transport.

Transport marfa international

Odată cu explozia de utilizatori ai internetului, multe companii de transport marfa international şi expediere isi ofera acum serviciile de operare on-line. Există multe companii de transport marfa online care vă pot oferi soluţii adecvate şi opţiuni reale pentru transportul bunurilor dumneavoastră. Puteţi solicita serviciile lor folosind platform online de transport iar ei pot transporta bunurile dumneavoastră în cel mai rapid si efficient mod, in acest fel toata lumea are de castigat. Compania care ofera serviciile isi va folosi camioanele la capacitatea maxima reducand astfel costurile de transport iar dumneavoastra veti avea la dispozitie un serviciu pe care va puteti baza la un pret bun.

Puteţi evita o multitudine de greutăţi folosindu-va de serviciile acestor companii şi, în acelaşi timp, va puteţi construi o reţeaua de transport într-un mod efficient dupa cum mentionam mai sus. Piaţa de transport marfa international şi comerţul liber peste granite au ajutat companiile de transport sa se dezvolta chiar mai mult odata cu trecerea timpului.

Toţi acesti oameni care detin firme de export şi import se folosesc de aceste servicii in mod constant folosindu-si resursele la o capacitate maxima. Ei fac un profit imens prin utilizarea serviciilor oferite de aceste companii. În afară de transportul de marfă dus si intors, ele isi pot, de asemenea, construi o reţea bună care sa acopere zone cat mai mari conform cerintelor si vanzarilor pe care ei le fac. Pe de altă parte, firmele de import şi export sunt un beneficiu enorm pentru companiile de transport marfa international. În afară de expedierea si returnarea bunurilor, au si posibilitatea de a folosi marca lor, astfel încât tot mai mulţi clienti vor veni pentru serviciile lor de asistenţă.

Un numar tot mai mare de reţele şi industrii se bazează în totalitate pe acest tip de relaţii din diferite sectoare. Construirea unei relatii bune cu companiile de transport marfa international va pot ajuta in mare masura pe termen lung avand un impact pozitiv asupra profiturilor firmei dumneavoastra.Aceste companii de transport nu va ajuta numai în obţinerea unor modalitati ieftine de transport ci la început in cariera dvs., dar ele va pot ajuta, de asemenea si în expansiune afacerii.

TIR

Vă extindeţi de fapt operatiunile,precum si reţeaua prin intermediul acestor companii de transport. Dar inainte trebuie sa va asiguraţi că ştiţi totul despre sistemul de schimb de mărfuri şi de transport precum si de firma cu care urmeaza sa colaborati. Transportul de mărfuri cuprinde mai multe etape şi, prin urmare, ar trebui să fie urmarite cu atentie.De asemenea, trebuie să aveti in vedere o supraveghere adecvată a marfurilor oferita de aceste modalitati de transport.Deci, asiguraţi-vă că firma pe care o alegeţi pentru transportul bunurilor dvs. este una care sa va indeplineasca majoritatea criteriilor de siguranta.

Inapoi la lista de articole