Alte limbi disponibile:

Intrebari frecvente

PENTRU UTILIZAREA SITE-ULUI  WWW.EUROPEANCARGO.RO  ESTE NECESAR SA CITESTI SI SA ACCEPTI ACESTI TERMENI SI CONDITII IN TOTALITATE. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA ESTI DE ACORD CU ACESTI TERMENI SI CONDITII.

1. Obligatii

Sc Decargo Srl  nu isi asuma raspunderea pentru nici o pierdere de date sau informatii rezultate din intarzieri, comenzi neonorate sau care nu ajung la destinatar, cauzate de evenimente care nu sunt sub controlul Sc Decargo Srl,  sau prin erori de omisie din partea utilizatorului. Sc Decargo Srl  exclude garantie ca:

  1. serviciul va fi neintrerupt sau fara erori
  2. eventualele defecte vor fi corectate
  3. serviciul, sau serverul care il pune la dispozitia utilizatorilor este lipsit de virusi sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor si nu pot fi responsabili de vreo actiune pe care o intreprindeti pe baza respectivelor informatii sau a serviciului
In nici o circumstanta Sc Decargo Srl nu poate fi responsabila pentru pierderi de natura directa sau indirecta rezultate din sau legate in orice fel de folosirea sau gradul de performanta al serviciului, a acestui site web sau site-uri web in legatura cu acesta.

Raspunderea Sc Decargo Srl (daca aceasta este stabilita de catre o instanta judecatoreasca sau un tribunal arbitral), in cazul vreunui act sau fapt sau rezultata in oricare alt mod din sau in conexiune cu furnizarea de servicii conform acestui contract, este limitata in cazul fiecarui eveniment sau in cazul oricarei serii de mai multe evenimente.

2. Utilizare Improprie si Raspunderi

Clientul este de acord sa foloseasca serviciul numai in scopuri legale. Clientul se obliga ca:

  1. nu va modifica, copia, distribui, transmite, afisa, publica, reproduce, acorda licente, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web;
  2. nu va permite vreunui tert (si nu il va autoriza) sa foloseasca serviciul pentru a transmite sau a receptiona material care contravine oricarei legi sau dispozitii legale in vigoare, de natura obscena, amenintator, agresiv, defaimator;
  3. nu va desfasura (si nu va permite) activitatea de cracking sau hacking, sau a atacurilor de genul "negarea serviciului". Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor pot fi actionati in instanta, civil si penal;
Clientul este de acord sa exonereze de raspundere si sa nu actioneze Sc Decargo Srl in justitie cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea serviciului de catre client, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, stricaciuni, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite in vreun fel sau provocate direct de Sc Decargo Srl ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre client a acestor termeni si conditii.

Plata tuturor cheltuielilor aditionale in legatura cu folosirea serviciului, intra in sarcina clientului.

3. Termeni de plata

Cand te inregistrezi pentru un abonament, ti se vor prezenta optiunile de plata valabile. Optiunile generale sunt plata la 3, 6, 12 luni prin  factura. Taxa  de membru se va debita in contul tau in momentul in care se aproba inregistrarea ta ca membru.

Plata se poate face in conturile:

Pentru Lei : RO47BTRL00501202G25869XX

Pentru Euro : RO22BTRL00504202G25869XX

deschise la : Banca Transilvania, Oradea, Bihor pentru Sc Decargo Srl,
Nr. de inmatriculare: J05/1477/2007
Cod Fiscal: 21890076

4. Securitate

Clientul ia la cunostinta ca Sc Decargo Srl nu poate controla si nu ofera nici un fel de sugestii, garantii sau conditii privind securitatea sau continutul informatiilor care trec prin Serviciu.

Clientul ia la cunostinta ca serviciile sunt disponibile prin Internet si desi Sc Decargo Srl va face tot ce ii sta in putinta pentru a mentine securitatea informatiilor, nu poate garanta ca informatia pe care Clientul o primeste sau o trimite folosind Serviciile va fi permanent in siguranta.

5. Informatii personale

Prin accesarea acestui site sunteti de acord cu faptul ca Sc Decargo Srl are dreptul de a insera numele si alte informatii cu privire la client, rezultate in urma utilizarii serviciului de catre client, intr-o baza de date computerizata in urmatoarele scopuri:

  1. pentru utilizarea acestor date de catre Sc Decargo Srl in scopuri de vanzari si marketing;
  2. in scopul prevenirii sau detectarii infractiunilor sau fraudelor;
  3. Sc Decargo Srl poate oferi informatia colectata de la client si altor furnizori de servicii sau produse care, in opinia Sc Decargo Srl, ar putea prezenta interes pentru client;
6. Generalitati

Modificari ale acestor termeni si conditii - Sc Decargo Srl poate modifica acesti termeni si conditii la anumite intervale de timp fara a anunta Clientul personal. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostiinta Clientului prin afisare pe site-ul web la www.europeancargo.ro. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre Client daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site-ul web.

Forta Majora - Sc Decargo Srl nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in acesti termeni si conditii, ca rezultat al oricarei cauze aflate in afara controlului sau, incluzand dar nelimitandu-se la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, actiunea sau inactiunea guvernului, a altor retele sau a altor autoritati competente de care Sc Decargo Srl nu este responsabila.

Confidentialitate - Sc Decargo Srl nu garanteaza ca utilizarea de catre Client a acestui site va fi confidentiala. Sc Decargo Srl nu este responsabil pentru nici o paguba pe care o sufera Clientul sau alta persoana ca rezultat al confidentialitatii cu privire la utilizarea de catre Client a acestui site. Orice informatie pe care Clientul o dezvaluie pe site se poate sa nu fie in siguranta pe durata transmiterii ei prin Internet. Terte parti au posibilitatea de a intercepta transmisiunile pe care le face Clientul cand foloseste acest site web.Unele servicii pe care le acceseaza Clientul pe acest site ii permit sa primeasca informatii cu caracter personal.

7. Clientul accepta sa adere la acesti termeni si conditii

Clientul confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii. Utilizarea Serviciului de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii.

In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu folositi acest site.